Office 365

De nieuwe Office.
Maakt samenwerken gemakkelijk.

Hardware

Ervaar de kwaliteit van Terra of gebruik één van de andere A-merken zoals Microsoft, HP, Dell, Asus. Wij geven advies op maat.

Impact metingen

Wat je ook wil meten, wij beschikken over de technische middelen en kennis om jouw meting het begin te laten zijn van het succes van jouw opdracht.

Beveiliging

Veilig verbonden met internet met ESET of Avast. Foliero is partner voor beide programma's.

Teamleader 

Meer gedaan, minder gedoe. Software en service om je bedrijf beter te laten draaien.

Office Sjablonen

Bespaar geld en bewaak uw zakelijke uitstraling met sjablonen van Foliero Office Automatisering, de partner voor eindgebruikers, reclamebureau's en grafisch ontwerpers.

Blijf up to date met veilige gegevensanalyse

Power BI

ContacT

Inzicht met data

We verzamelen steeds meer data, zoals data van klanten, verkoop- en bedrijfsprocessen. We willen graag dat deze data ons helpt bij het maken van strategische keuzes op korte en langer termijn. Het is dus heel belangrijk dat deze data efficiënt en snel een actueel, juist en helder inzicht geeft.

Wat doen wij?

Wij helpen bij het krijgen van inzicht. Samen met u maken we een plan van aanpak waarin goed gekeken wordt naar de beschikbare data. Deze data van verschillende bronnen verbinden wij in één dashboard, dat op elk moment actuele managementinformatie presenteert. Vanuit het dashboard kunt u eenvoudig inzoomen naar de onderliggende details.

Power BI

Het dashboard bouwen wij Microsoft Power BI (Business Intelligence). Met Power BI maken wij op basis van alle verzamelde data en eventueel van derden, zonder handmatige bewerking een managementinformatie dashboard.

Voordelen dashboard

 1. Blijf op de hoogte, waar u ook bent
 2. Neem besluit op basis van actuele informatie (real time)
 3. Nieuw inzichten in de gegevens van uw bedrijf
 4. Snelle en gemakkelijke toegang tot uw gegevens
 5. Inzicht in gegevens van alle soorten bronnen en apparaten
 6. Een geconsolideerd duidelijk overzicht
 7. Geïnformeerde zakelijke besluitvorming
 8. Eenvoudige monitoring van prestaties

Waarom Power BI

 • Goedkoop
 • Gegevensanalyse
 • Interactieve rapportage:
 • Inzoomen op details
 • Financieel overzicht
 • Gebruiksvriendelijke mobiliteit
 • Prachtige data visualisatie
 • Naadloze integratie met bekende producten zoals Excel en PowerPoint

MEER UIT KLANTEN HALEN MET TEAMLEADER CRM

Zaken gaan goed en je hebt inmiddels al een aardig klantenbestand. Maar je vraagt je af of je meer uit je klanten kunt halen. Het inzicht daarin verbeteren? Misschien is een CRM (Custom Relation Management) iets? Maar, haal je die investering er ook uit?

Teamleader CRM helpt je inzicht te geven in je klanten. Waar liggen de kansen? Waar kan je je op focussen met marketing? Welke onderwerpen spelen er in de markt? Dit kwalitatief goede CRM-systeem is eenvoudig in gebruik en geeft je een goed beeld van je klanten. De historie van je klanten heb je binnen handbereik en zo zie je in een oogopslag waar er kansen liggen. Door integratie met onder andere Outlook en Mailchimp sluit het bovendien naadloos aan bij de programma’s die je al gebruikt.

Teamleader en je huidige software? 
Een dreamteam.

Teamleader maakt makkelijk vriendjes: onze software kan makkelijk data uitwisselen met 200+ apps en tools. Koppel je favoriete apps aan Teamleader en profiteer van de voordelen.

Verhoog je productiviteit met 
sjablonen voor
PowerPoint, Word en Excel.

Bespaar tijd en geld door te focussen op de inhoud en verlies geen tijd aan de lay-out. In een sjabloon moet zoveel mogelijk direct gekozen kunnen worden of geregeld zijn; lettertype, regelafstand, opsomtekens,  het selecteren van een afbeelding, de juiste kleur, blokken met tekst, achtergrond, automatische inhoudsopgave, et cetera zijn.

Microsoft 365

Microsoft 365 is veel meer dan de installeerbare versie van Word, PowerPoint en Excel. Microsoft 365 omvat een breed scala aan clouddiensten waarmee je als bedrijf efficiënter kunt (samen)werken. 

Foliero helpt bedrijven bij de integratie van je bestaande oplossing naar Microsoft 365. 

Foliero, uw 
IT-afdeling

Voor veel mkb-bedrijven zijn wij de IT afdeling in de cloud.  Wij adviseren, implementeren  clouddiensten, migereren, en geven ondersteuning. Bij complexe vraagstukken maken we eerste een plan.
Zo kunt u zich blijven focussen op datgene waar u goed in bent.

Marketplace

Voor zelfstandigen die het liever zelf regelen of bedrijven met een eigen IT-afdeling kunnen wij een eigen toegang tot de marketplace met alle beschikbare 300 clouddiensten geven. De gebruikers, het beheer, de diensten, et cetera regelt de IT-afdeling vervolgens zelf.

Vrije keuze

Foliero levert Microsoft Cloud producten en factureert deze. Jij gaat een overeenkomst aan met Microsoft en gebruikt haar platform. Je hebt daardoor  altijd de mogelijkheid een andere partner te kiezen dan Foliero, zonder moeilijke integraties!

ESET INTERNET SECURITY

Geavanceerde bescherming tegen internetbedreigingen

 • Bekroonde bescherming
  Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

 • Gemaakt in de Europese Unie 
  De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid e
  n onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

 • Geavanceerde technologi e 
  Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

 • Wereldwijd bereik
  ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

e-mail handtekening

Automatiseer je Office 365 en Gmail handtekening met banners en verstuur dezelfde handtekening vanaf desktop, Mac, tablet, telefoon en webmail! 

Cloud back-up

Cloud Backup voor Office 365. Bescherm je OneDrive data, Exchange mail en SharePoint met een cloud-to-cloud-service back-up. Onbeperkte back-ups, razendsnel herstel.
Meer informatie?