Office 365

De nieuwe Office.
Maakt samenwerken gemakkelijk.

Hardware

Ervaar de kwaliteit van Terra of gebruik één van de andere A-merken zoals Microsoft, HP, Dell, Asus. Wij geven advies op maat.

Impact metingen

Wat je ook wil meten, wij beschikken over de technische middelen en kennis om jouw meting het begin te laten zijn van het succes van jouw opdracht.

Beveiliging

Veilig verbonden met internet met ESET of Avast. Foliero is partner voor beide programma's.

Teamleader 

Meer gedaan, minder gedoe. Software en service om je bedrijf beter te laten draaien.

Office Sjablonen

Bespaar geld en bewaak uw zakelijke uitstraling met sjablonen van Foliero Office Automatisering, de partner voor eindgebruikers, reclamebureau's en grafisch ontwerpers.

Hardware

Foliero maakt gebruik van groothandels in hard- en software en kan daardoor een zeer uitgebreid pakket aan merken leveren. Voor laptops, pc's, servers, beeldschermen en tablets bevelen wij veelal Terra aan vanwege de goede service en kwaliteit.

Grote internetwinkels zorgen soms voor zeer lage prijzen, waardoor het prijstechnisch interessant is om bij die internetwinkels de apparatuur aan te schaffen. In die gevallen kunnen wij wel advies geven over de aan te schaffen apparatuur. 

Terra Service

Het Terra servicecentrum in Duitsland biedt uitgebreide garantie- en reparatie-mogelijkheden. Afhankelijk van de servicevraag kan Foliero defecte onderdelen vervangen zonder dat het apparaat opgestuurd wordt.

Terra

kwaliteit uit Duitsland

Terra is al bijna 30 jaar een 
A-merk in Duitsland.  
Terra onderscheidt zich door een hoge kwaliteit in combinatie met een  goede en snelle service. Vrijwel alle Terra producten zijn binnen één dag in Nederland.

MEER UIT KLANTEN HALEN MET TEAMLEADER CRM

Zaken gaan goed en je hebt inmiddels al een aardig klantenbestand. Maar je vraagt je af of je meer uit je klanten kan halen. Het inzicht daarin, dat heb je niet. Misschien is een CRM iets? Maar, haal je die investering er ook uit?

Teamleader CRM helpt je inzicht te geven in je klanten. Waar liggen de kansen? Waar kan je je op focussen met marketing? Welke onderwerpen spelen er in de markt? Dit kwalitatief goede CRM-systeem is eenvoudig in gebruik en geeft je een goed beeld van je klanten. De historie van je klanten heb je binnen handbereik en zo zie je in een oogopslag waar er kansen liggen.Door integratie met Outlook en Mailchimp sluit het bovendien naadloos aan bij de programma’s die je al gebruikt.

Teamleader en je huidige software? 
Een dreamteam.

Teamleader maakt makkelijk vriendjes: onze software kan makkelijk data uitwisselen met  200+ apps en tools. Koppel je favoriete apps aan Teamleader en profiteer van de voordelen.

Verhoog je productiviteit met 
sjablonen voor
PowerPoint, Word en Excel.

Bespaar tijd en geld door te focussen op content en zo min mogelijk met de lay-out. In een sjabloon moet zoveel mogelijk direct gekozen kunnen worden of geregeld zijn; lettertype, regelafstand, pummen, het selecteren van een afbeelding, de juiste kleur, blokken met tekst, achtergrond, automatische inhoudsopgave, et cetera zijn.

Vijf redenen voor sjablonen

 • Rendement - bespaar tijd
 • Consistentie - een duidelijk opmaakstijl, uitstraling
 • Nauwkeurigheid - document onderdelen worden niet vergeten, want de zitten er al in.
 • Gemak - Automatische opmaak
 • Professionaliteit - Opvallen door orde in de documenten
 • Briefpapier
 • Offertes/voorstellen
 • Rapporten
 • Excel facturen
 • Presentaties
 • Tippenkaart
 • et cetera
 • Kleurstijlen
 • Lettertypes
 • Tabel lay-out
 • Auto-inhoudsopgave
 • Verwijzingen
 • Invoerscherm
 • Achtergrond aan/uit

De schakel tussen grafische creativiteit en efficiënt gebruik.

De Word- en PowerPointgebruiker wil met zo min mogelijk kennis een zo professioneel mogelijk document maken; de grafisch ontwerper wil een mooi, creatief aansprekend ontwerp. Wij hebben de kennis in huis om met alle de brug te maken van mooi creatief ontwerp naar efficiënt document.

Office 365

Office 365 is veel meer dan de installeerbare versie van Word, PowerPoint en Excel. Office 365 omvat een breed scale aan clouddiensten waarmee je als bedrijf effeciënter kunt (samen)werken. 

Foliero helpt bedrijven bij de integratie van 

Foliero, uw 
IT-afdeling

Voor veel mkb-bedrijven zijn wij de IT afdeling in de cloud.  Wij adviseren, implementeren  clouddiensten, migereren, en geven ondersteuning. Bij complexe vraagstukken maken we eerste een plan.
Zo kunt u zich blijven focussen waar u goed in bent.

Marketplace

Voor zelfstandigen die het leiver zelf regelen of bedrijven met een eigen IT-afdeling kunnen wij een eigen toegang tot de marketplace met alle beschikbare 300 clouddiensten geven. De gebruikers, het beheer, de diensten, et cetera regelt de IT-afdeling dan zelf.

Vrije keuze

Foliero levert Microsoft Cloud producten en factureert deze. Jij gaat een overeenkomst aan met Microsoft en gebruikt haar platform. Je hebt daardoor  altijd de mogelijkheid een andere partner te kiezen, zonder moeilijke integraties!

ESET INTERNET SECURITY

Geavanceerde bescherming tegen internetbedreigingen

 • Bekroonde bescherming
  Onafhankelijke beoordelaars plaatsen ESET aan de top van de industrie, zoals ook blijkt uit het enorme aantal VB100-awards van Virus Bulletin.

 • Gemaakt in de Europese Unie
  De waarden van ESET, zoals integriteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, komen allemaal voort uit onze Europese roots en worden gewaarborgd door het feit dat wij een bedrijf in particulier eigendom zijn.

 • Geavanceerde technologi e
  Kunstmatige intelligentie, machine learning en een reputatiesysteem in de cloud zijn slechts enkele van de geavanceerde tools die worden ontwikkeld in onze 13 R&D-centra.

 • Wereldwijd bereik
  ESET biedt al 30 jaar bescherming op vijf continenten. Met 22 kantoren en 110 miljoen gebruikers wereldwijd kunnen we bouwen op onze ervaring en reputatie.

e-mail handtekening

Automatiseer je Office 365 en Gmail handtekening met banners en verstuur dezelfde handtekening vanaf desktop, Mac, tablet, telefoon en webmail! 

Cloud back-up

Cloud Backup voor Office 365. Bescherm je OneDrive data, Exchange mail en SharePoint met een cloud-to-cloud-service back-up. Onbeperkte back-ups, razendsnel herstel.
Meer informatie?