Microsoft Office en Office 365 overzichten

 

Microsoft heeft haar Office productenrange aangepast. Inmiddels zijn er zoveel verschillende producten die beginnen met “Office”, dat onze klanten door de bomen het bos niet meer zien. Onderstaande overzichten geven meer duidelijkheid:

  1. Overzicht met alle Office 365 suites*, samen met Office 2013. * Een Office 365 suite bestaat altijd uit meerdere onderdelen, bijvoorbeeld Exchange, Office 2013 etc.
  2. Overzicht van alle zakelijke online producten die via de Office 365 beheersite besteld kunnen worden

De overzichten kan je online bekijken of downloaden als PDF. Ze zijn vrij te gebruiken zolang je de bron erbij vermeldt.

Overzicht Office 365 suites* en Office 2013 producten Office2013_en_Office365_overzicht 2015-08-25_extern

In dit overzicht staan alle zakelijke en privé Office-producten, inclusief met prijzen en toepassingen. Download het PDF-bestand met het Overzicht van alle Office 365 en Office 2013 producten.

Je kan aan je zakelijke producten geen home-producten koppelen. Als je al een home-product op je computer geïnstalleerd hebt is het wel mogelijk om een zakelijk e-mailaccount hier in te gebruiken.

Let op: de zakelijke producten zijn exclusief BTW en de home-producten zijn inclusief BTW.

 

Overzicht alle zakelijke online producten

In de nieuwe abonnementenconfiguratie van Office 365 is het mogelijk om de producten voor Office 365 Enterprise samen met de producten voor Office 365 Business (voorheen Small Business tot 25 gebruikers) te gebruiken. (Voorheen was dat niet mogelijk en moest men vooraf kiezen voor Enterprise of Small Business, waarbij niet meer gewisseld kon worden.)

Office365_abonnementenoverzicht 2015-08-25_extern_deel_2
Microsoft komt hiermee aan de wens van vele gebruikers en Microsoft partners tegemoet en maakt het gebruik van Office 365 nog aantrekkelijker. Op de beheerportaal voor de zakelijk Office 365 is de lijst met opties vrij onoverzichtelijk. We hebben daarom alle opties overzichtelijk in een tabel gezet. Download een PDF met een Overzicht van alle zakelijke online producten .

Suggesties?

Deze productsheets zijn gemaakt vanuit onze visie op overzichtelijkheid. Als je zaken mist of aanvullingen hebt, laat het ons weten.

[av_button label=’Ik heb een aanvulling of suggestie’ link=’page,46′ link_target=” size=’small’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *