Microsoft Wireless Display Adapter

Zie het allemaal op het grote (televisie)schermMWDA1

Of je nu een Netflix-film of je foto’s wilt laten zien, de Wireless Display Adapter maakt het gemakkelijk om te delen. Sluit de adapter aan, koppel de apparaten en je bent klaar om al je multimedia-inhoud van uw telefoon, tablet of laptop draadloos naar het grote (televisie)scherm te sturen. Bekijk HIER het filmpje van het innovatieve product.

 

Draadloze HDMIMWDA2

Deze adapter neemt de pijn uit te delen tijdens vergaderingen. Iedereen in uw team kunnen hun inhoud snel te delen zonder ooit te hebben om rond te slagen voor een HDMI-kabel. Moeten werken aan iets anders terwijl je project? Geen probleem, gewoon op het scherm uit te breiden, en je kunt krijgen andere dingen gedaan terwijl u delen.

Miracast-technologieMWDA4

Miracast is een draadloze technologie die 1080p beeldkwaliteit en 5.1 surround sound streaming tussen mobiele apparaten en grote displays ondersteunt. Er is geen beperking aan wat je met Miracast kunt delen zolang alle apparaten zijn Miracast-enabled, en deze adapter werkt zowel met Windows en Android.

Bestellen?

De Microsoft Wireless Display Adapter kunt u al bij ons bestellen, maar is officieel pas verkrijgbaar vanaf begin februari. U kunt al wel reserveren.

Verkoopprijs: € 52,80 excl. BTW en verzendkosten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *