Cloud back-up

De ideale back-up oplossing voor Office 365 vanaf € 2,70 pgpm

Gegevensverlies? Ik zit toch in de cloud?

Mensen verwijderen gegevens. Meestal per ongeluk, soms opzettelijk. Dataverlies (data loss) wordt in 75% van de gevallen veroorzaakt door het verwijderen van het verlies te wijten aan mensen die inhoud verwijderen. Hierbij ervaart in 32% het bedrijf het verlies als dataverlies. Het opsporen van verloren gegevens kan veel tijd kosten, als het al lukt. Met de Cloud Back-up oplossing van Foliero beschermen wij uw (bedrijfs)gegevens op een snelle en gemakkelijke manier.

Cloud Back-up reduceert de hersteltijd met 6 uur

Als er geen back-upoplossing voor Office 365 is, kan het, als gegevens überhaupt kunnen worden hersteld, tot zes installateururen duren om een ​​enkel bestand te herstellen. De kosten voor het herstellen van een volledige map of mailbox kunnen onvoorspelbaar zijn en zijn veelal veel hoger dan een de kosten voor een vol jaar back-up oplossing.

De Cloud Backup-oplossing van Foliero werkt samen met Office 365-functies bij het beschermen van de gegevens van Office 365 Exchange Online, SharePoint en OneDrive voor Bedrijven.

De voordelen van Foliero Cloud Back-up:

  • Geen datalimieten
   Cloud Backup heeft geen gegevenslimieten of hoge extra kosten. Voor één eenvoudige prijs bieden wij onbeperkte data-opslag.
  • Onbeperkte behoud
   Er is geen beperking! Cloud Backup biedt onbeperkt behoud van alle bestanden en e-mails. Met Cloud Back-up k unnen bedrijven voldoen aan contractuele of wettelijk eisen met betrekking tot de opslag en back-up van gegevens en kennis, zelfs wanneer een medewerker de organisatie verlaat.
  • Betrouwbaar en veilig
   Cloud Backup maakt gebruik van toonaangevende 256-bit-codering in rust en 128-bit onderweg. Met Uw gegevens verlaten nooit de streng beveiligde Microsoft Azure-omgeving.
  • 6-backups per dag
   Cloud Backup maakt op regelmatige tijdstippen gedurende de dag snapshots. Hierdoor kan iedereen toegang krijgen Office 365 zonder angst voor dat gegevensverlies optreedt.
  • Niets te installeren
   Traditionele back-upoplossingen vereisen installatie van software op het niveau van de eindgebruiker en vereisen soms ook installatie en onderhoud van dure hardwareapparatuur. Cloud Backup maakt gebruik van cloud to cloud back-uptechnologie waarvoor geen actie van eindgebruikers of dure apparatuur nodig is.
  • Back-up in enkele minuten
   Omdat er geen complexe configuratie vereist is, kan de back-up in enkele minuten met een eenvoudige gebruikersinterface ingesteld worden.
  • Bepaal zelf wie wel en wie niet
   Per Office 365 gebruiker kan de back-up worden ingesteld. Bij een organisatie van meer dan één gebruiker kan je zelf bepalen van wie de OneDrive en Exchange mailbox wordt gebackupt. Uiteraard betaalt men alleen voor wat wordt gebruikt.
  • Instellen en vergeten
   Nieuwe gebruikers van Office 365 die worden toegevoegd aan een organisatie, zullen automatisch worden herkend. De beheerder wordt daarover per mail geïnformeerd, zodat tijdig de back-up kan worden geactiveerd voor die gebruikers.
  • Bepaal waar u gegevens opslaat
   Klanten willen meer controle over waar en hoe hun gegevens worden opgeslagen. Gebruikers in Nederland kunnen aangeven dat de backup in West-Europa wordt opgeslagen. Het West-Europese datacenter staat in Amsterdam.

Exchange Online Backup

SharePoint & OneDrive voor zakelijke back-up

€ 2,70 excl. BTW per gebruiker per maand € 2,70 excl. BTW per gebruiker per maand

Herstel snel Office 365
Wissel bedrijfsgegevens uit

Cloud Backup voor Office 365 is een cloud-to-cloud-service die een onbeperkte back-up, razendsnelle zoekresultaten en met één muisklik herstellen van de Office 365 Exchange-e-mail, -kalender, -contactpersonen, openbare mappen en meer van uw klant biedt. Samen met de eigen Office 365-functies biedt Cloud Backup een complete oplossing voor cloudbescherming en -herstel.

Snel gegevens van Office 365 SharePoint en OneDrive voor Bedrijven herstellen

Cloud Backup voor SharePoint en One Drive for Business is een cloud-to-cloud-service die onbeperkte back-ups, razendsnelle zoekopdrachten en met één klik herstellen van de Office 365-bestanden biedt.

Vanaf één gebruiker per maand wordt SharePoint volledig geback-upt. OneDrive wordt geback-upt voor die gebruikers die zijn aangemeld.

Beide back-up oplossing tegelijk € 5,- exclusief BTW per gebruiker per maand

Welke bedreigingen kennen we?

Welke bedreigingen kennen we?

Adware infecteert de computer met reclamesoftware en zorgt meestal voor pop-ups.
Bootsectorvirus infecteert de bootsector op een harde schijf of diskette.
Backdoor is in een programma geplaatst om toegang tot een systeem of programma te krijgen.
virus infecteert bestanden en richt vaak schade aan.
worm verspreidt zich direct over het netwerk en richt vaak schade aan.
Dialer verbindt een modem met een duur telefoonnummer.
IRC-bot verbindt de geïnfecteerde computer met een netwerk van waaruit de computer bestuurd kan worden.
Keylogger kan de toetsaanslagen of de muisbewegingen en wat er op het scherm getoond wordt van een computergebruiker registreren.
Ransomware blokkeert de computer of de gegevens die erop staan en vraagt vervolgens geld van de gebruiker om de blokkade op te heffen.
Rootkit software om een cracker toegang te geven tot een computer.
Spyware geeft gegevens van de gebruiker door aan derden.
Rogueware of scareware misleidt de gebruiker om geld te betalen voor het verwijderen van bedreigingen en waarschuwingen die nep zijn.
Trojaans paard doet zich voor als iets anders dan het daadwerkelijk is en richt dan schade aan of functioneert als spyware.

Foliero Office Automatisering levert ESET beveiligingsoplossingen waarmee je jouw pc, laptop, server en mobiel apparaat adequaat en actief beveiligt tegen virussen. Of het nu om een thuisomgeving gaat of om een bedrijfsnetwerk, met ESET ben je optimaal beveiligd.

Heb je hier al eens aan gedacht?

Office 365

Sjablonen voor o.a. Word

Slimme Office toepassingen