ESET BEVEILIGING TEGEN VIRUSSEN

Al vijf jaar als beste getest

De digitalisering en internet brengt ons mooie dingen. Jammer dat er altijd een keerzijde is en cybercrime is inmiddels een onderdeel geworden van onze dagelijkse wereld. Met de mogelijke gevolgen van virussen wil men zich liever niet bezighouden. Vaak wordt er daarom pas echt actie ondernomen wanneer een virus, phishing of andere bedreiging heeft toegeslagen. Virussen en malware kunnen onherstelbare schade aanrichten. De schade is niet altijd direct zichtbaar, maar vind op de achtergrond plaatsen destructief virus Ze kunnen jouw apparaat infecteren via mail, internet, bestanden etc.

ESET Bescherming voor thuis

ESET Bescherming voor bedrijven

ESETbt-SS-Meest-Verkocht ESETbt-NOD32-Antivirus ESETbt-Endpoint-Security ESETbt-Endpoint-Antivirus

ESET Smart Security

Ontdek de grote online wereld met onze alles-in-één Internet beveiligingsoplossing. Gebouwd rond ESET’s legendarische NOD32 detectie technologie, het beschermt tegen gerichte malware en wordt geleverd met anti-diefstal om u te helpen uw laptop te vinden wanneer hij vermist wordt.

ESET NOD32 Antivirus

Ontdek het internet met de toonaangevende anti-malware oplossing. De kern is de ESET NOD32 detectie technologie – komt ook met ESET Social Media Scanner en gamer-modus, om u te laten gamen zonder onderbreking.

ESET Endpoint Security

Volledige bescherming voor bedrijf endpoints in combinatie van bewezen antivirus-en antispyware-technologie met een ingebouwde firewall, web-controle en een geavanceerd hulpprogramma voor extern beheer

ESET Business Solutions

(meer dan 25 werkstations) ESET Business Solutions biedt u bescherming op alle platformen (Windows, Mac, Linux) en apparaten: computers, laptops, smartphones, tablets, fileservers, mailservers en gateways.

Welke bedreigingen kennen we?

Welke bedreigingen kennen we?

Adware infecteert de computer met reclamesoftware en zorgt meestal voor pop-ups.
Bootsectorvirus infecteert de bootsector op een harde schijf of diskette.
Backdoor is in een programma geplaatst om toegang tot een systeem of programma te krijgen.
virus infecteert bestanden en richt vaak schade aan.
worm verspreidt zich direct over het netwerk en richt vaak schade aan.
Dialer verbindt een modem met een duur telefoonnummer.
IRC-bot verbindt de geïnfecteerde computer met een netwerk van waaruit de computer bestuurd kan worden.
Keylogger kan de toetsaanslagen of de muisbewegingen en wat er op het scherm getoond wordt van een computergebruiker registreren.
Ransomware blokkeert de computer of de gegevens die erop staan en vraagt vervolgens geld van de gebruiker om de blokkade op te heffen.
Rootkit software om een cracker toegang te geven tot een computer.
Spyware geeft gegevens van de gebruiker door aan derden.
Rogueware of scareware misleidt de gebruiker om geld te betalen voor het verwijderen van bedreigingen en waarschuwingen die nep zijn.
Trojaans paard doet zich voor als iets anders dan het daadwerkelijk is en richt dan schade aan of functioneert als spyware.

Foliero Office Automatisering levert ESET beveiligingsoplossingen waarmee je jouw pc, laptop, server en mobiel apparaat adequaat en actief beveiligt tegen virussen. Of het nu om een thuisomgeving gaat of om een bedrijfsnetwerk, met ESET ben je optimaal beveiligd.

Heb je hier al eens aan gedacht?

Office 365

Sjablonen voor o.a. Word

Slimme Office toepassingen