ESET Smart Security® – Internet Beveiliging

Al vijf jaar als beste getest

ESS_NLGeniet van uw digitale leven en veiligere technologie, beveiligd door de recordhoudende Internet Security met de meest opeenvolgende VB100 awards van Virus Bulletin. ESET Smart Security biedt u een alles-in-één beveiligingspakket dat onze unieke technologie en hulpmiddelen combineert om u on- en offline veilig te houden. Inclusief een nieuwe verdediging tegen bedreigingen die hun aanwezigheid maskeren door zware encryptie en verduistering.

Veilig

Veilig genieten van internet

Geniet van veiliger online browsen en offline activiteiten met een beveiligingstechnologie vertrouwd door miljoenen gebruikers.
Elimineert alle soorten bedreigingen, zoals virussen, rootkits, wormen, spyware en phishing-aanvallen. Uw wachtwoorden en bankgegevens blijven veilig met Anti-Phishing. De ingebouwde Antivirus houdt u zelfs op een veilige afstand van bedreigingen die gebouwd zijn om detectie te vermijden – onze Exploit Blocker detecteert en stopt deze aanvallen.

Antivirus en Antispyware Biedt proactieve bescherming tegen alle vormen van online en offline bedreigingen en voorkomt dat malware verspreidt naar andere gebruikers.
Exploit Blocker Blokkeert aanvallen die specifiek gemaakt zijn om antivirusdetectie te omzeilen. Elimineert lockscreens en ransomware, zoals het politievirus. Blokkeert aanvallen op web browsers, PDF-readers en andere applicaties.
Advanced Memory Scanner Verbeterde detectie van hardnekkige malware die meerdere lagen encryptie gebruikt om activiteiten te verbergen.
Cloud-Powered Scanning Versneld scans door bestanden te whitelisten op basis van de reputatie in onze database.
Scan tijdens het downloaden van bestanden Verlaagd de scantijd door bepaalde bestandstypen – zoals archieven of iPhone updates – tijdens het downloaden te scannen.
Idle-State Scanning Verbeterd systeemprestaties door scans uit te voeren wanneer de computer niet in gebruik is. Dit helpt hij bij het detecteren van inactieve bedreigingen voordat ze schade kunnen veroorzaken.
Host-Based Intrusion Laat u het gedrag van het systeem in detail aanpassen
Prevention System (HIPS) Geeft daarbij de mogelijkheid om regels voor het systeem, register, actieve processen en programma’s op te geven voor het afstemmen van uw beveiligingsniveau

Kinderen

Houd kinderen veilig op het internet

Ouderlijk toezicht geeft u de middelen om uw kinderen alleen de goede kant van het internet te kunnen laten ervaren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat zij worden blootgesteld aan schadelijke of schokkende inhoud. U kunt meer dan 20 website categorieën blokkeren en deze uitbreiden met specifieke webadressen indien nodig.

Ouderlijk toezicht  Vooringestelde categorieën op basis van leeftijd van uw kinderen.
Bescherm uw instellingen met een wachtwoord, zodat deze niet kunnen worden aangepast en daarbij wordt het programma beveiligd tegen deïnstallatie.

Sociale media

ESET Social Media Scanner

Breid uw beveiliging op Facebook en Twitter uit met deze app. De Security Center van de app informeert welke van uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor het publiek en laat u de privacy instellingen aanpassen.

Facebook beveilig de tijdlijn en nieuwsoverzicht van u en uw vrienden tegen malware.
Twitter beveilig uw profiel, posts en degene die u volgt tegen schadelijke inhoud.

Aanpasbaar

Gebruik de standaard beveiliging of stel alles in naar wens

Levert uitstekende bescherming vanaf de installatie met standaardinstellingen. ESET Smart Security houdt u op de hoogte van mogelijke bedreigingen en beveiligingsproblemen waarop u direct actie kunt ondernemen vanuit het hoofdscherm. De gebruikersinterface is zo ontworpen dat u gemakkelijk taken kunt uitvoeren, daarnaast kunt u de de software naar wens configureren met meer dan 150 instellingen.

1-klik oplossing De beveiligingsstatus en alle veel gebruikte acties en hulpmiddelen zijn toegankelijk vanaf elk scherm. In geval van een beveiligingsmelding vindt u gemakkelijk de oplossing in 1 klik.
Instellingen voor geavanceerde gebruikers Diepgaande beveiligingsinstellingen, aan te passen naar uw behoefte.

Definieer maximale scandiepte, scantijd, de grootte van de gescande bestanden, archieven en nog veel meer.

ESET SysInspector® Geavanceerde analysemogelijkheden die kritieke systeeminformatie verzamelen maken het mogelijk een uitgebreid spectrum aan security- en comptabiliteitsissues te troubleshooten.

Anti-Diefstal

Anti-diefstal – Blijf veiliger door uw verloren laptop te volgen

Beveilig uw laptop wanneer deze wordt gestolen of kwijt is en verhoog de kans om hem terug te vinden. Maak een my.eset.com account aan en schakel de beveiliging in op het apparaat dat vermist zou kunnen raken.

Locatie traceren Markeer een apparaat als vermist via ESET Anti-diefstal om de automatische monitoring in te schakelen. Geeft de positie op de kaart aan op basis van Wi-Fi-netwerken binnen bereik, zodra de laptop online komt. Bekijk de verzamelde informatie van de ESET Anti-diefstal functie op my.eset.com.
Laptop activiteiten Bekijk de dieven via een ingebouwde webcam. Verzamel schermafbeeldingen van de vermiste laptop.

Bewaar alle schermafbeeldingen en snapshots op uw account via my.eset.com.

Anti-diefstal optimalisatie Optimaliseer Anti-diefstal om het systeem voor te bereiden in geval van diefstal.

Biedt een eenvoudig installatie en configuratieproces voor onder andere automatische windows account aanmelding. Helpt u bij het wijzigen van de belangrijkste systeeminstellingen om uw veiligheid te verhogen.

Eénrichtingsberichten Stuur een éénrichtingsbericht naar de vermiste laptop om de kans op het vinden van de locatie te vergroten.

Identiteit

Houd uw privégegevens beschermd tegen identiteitsdiefstal

Stop hackers die misbruik maken van uw wachtwoorden en bankgegevens. Blijf onzichtbaar voor andere gebruikers in openbare Wi-Fi netwerken en blijf beschermd tegen het kopiëren van uw gegevens op onbevoegde USB-apparaten.

Persoonlijke Firewall Voorkom dat hackers toegang krijgen tot uw computer en gebruik maken van uw persoonlijke gegevens.
Botnet beveiliging   NIEUW Nieuwe technologie beschermt tegen botnet-malware en voorkomt dat uw computer wordt misbruikt voor het versturen van spam en netwerkaanvallen.
Vulnerability Shield Beschermt uw datacommunicatie door aanvallen gericht op netwerkkwetsbaarheden te weren.
Anti-Phishing Beschermt u tegen valse websites die gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bank-en creditcardgegevens proberen te verwerven.
Buitenshuis netwerk Waarschuwt bij verbinding met onbekende netwerken en vraagt om over te schakelen naar strikte beschermingsmaatregelen.

Maakt de computer onzichtbaar voor andere computers op hetzelfde netwerk.

Apparaat beheer Voorkomt ongecontroleerd kopiëren van gegevens naar een extern apparaat. Maakt het mogelijk om CD’s, DVD’s, USB’s en andere opslagapparaten blokkeren.

Blokkeer apparaten die verbinding maken via Bluetooth, FireWire en seriële / parallelle poorten.

Antispam Houdt ongewenste mail uit uw mailbox.

Combineert state-of-the-art filtering technologieën voor nog hogere precisie.

Belasting

Geniet van de volledige kracht van uw computer

Houd meer computerkracht over voor programma’s die u dagelijks gebruikt. Speel, werk en surf op het internet zonder vertragingen op het systeem. Geniet onderweg langer van uw systeem door de batterij besparende modus, zonder afleidende pop-ups.

Lage systeembelasting Behoud hoge prestaties en verleng de levensduur van hardware.

Ondersteunt alle typen systeemspecificaties.

Bespaart internet bandbreedte met extreem kleine updates.

Gamer-modus ESET Smart Security schakelt automatisch over naar stille modus wanneer een programma wordt gestart in volledig scherm.

Alle pop-up vensters, updates en andere systeem belastende taken worden automatisch uitgesteld voor optimale prestaties tijdens gamen of andere schermvullende activiteiten zoals video, diavoorstellingen en presentaties.

Mobile computer optimalisatie  Stelt alle pop-up vensters, updates en systeem-belastende taken uit om systeembronnen te ontlasten zodat u nog langer online en zonder voeding kunt werken.

Stuur ons een bericht