ESET Smart Nod32 Antivirus

Krachtige en snelle antivirus

EAV_NBeveilig uw digitale leven en geniet van veiligere technologie beschermd door ESET NOD32 Antivirus. Voortbouwend op de legendarische ESET NOD32, kunt u profiteren van onze unieke technologie die vecht tegen malware die met opzet detectie ontwijkt. Of u nu sociaal aan het netwerken bent, surft op het internet of aan het gamen bent, ESET NOD32 Antivirus beveiligt u.

Tijdelijk € 29,49 inclusief BTW

(€ 24,37 exclusief BTW)

Veilig

Veilig genieten van internet

Geniet van veiligere online en offline activiteiten met een beveiligingstechnologie vertrouwd door miljoenen gebruikers wereldwijd.
ESET NOD32 Antivirus pakt alle soorten bedreigingen aan, zoals virussen, rootkits, wormen, spyware en phishing aanvallen. Uw wachtwoorden en bankgegevens blijven veilig door Anti-Phishing. Bovendien houdt ESET NOD32 Antivirus u op een veilige afstand van bedreigingen die detectie omzeilen – onze Exploit Blocker detecteert en stopt dergelijke aanvallen.

Antivirus en Antispyware Biedt proactieve bescherming tegen alle vormen van online en offline bedreigingen en voorkomt dat malware verspreidt naar andere gebruikers.
Exploit Blocker Blokkeert aanvallen die specifiek gemaakt zijn om antivirusdetectie te omzeilen. Elimineert lockscreens en ransomware, zoals het politievirus. Blokkeert aanvallen op web browsers, PDF-readers en andere applicaties.
Advanced Memory Scanner Verbeterde detectie van hardnekkige malware die meerdere lagen encryptie gebruikt om activiteiten te verbergen.
Cloud-Powered Scanning Versneld scans door bestanden te whitelisten op basis van de reputatie in onze database.
Scan tijdens het downloaden van bestanden Verlaagd de scantijd door bepaalde bestandstypen – zoals archieven of iPhone updates – tijdens het downloaden te scannen.
Idle-State Scanning Verbeterd systeemprestaties door scans uit te voeren wanneer de computer niet in gebruik is. Dit helpt hij bij het detecteren van inactieve bedreigingen voordat ze schade kunnen veroorzaken.
Host-Based Intrusion Laat u het gedrag van het systeem in detail aanpassen
Prevention System (HIPS) Geeft daarbij de mogelijkheid om regels voor het systeem, register, actieve processen en programma’s op te geven voor het afstemmen van uw beveiligingsniveau

Belasting

Geniet van de volledige kracht van uw computer

Houd meer computerkracht over voor programma’s die u dagelijks gebruikt. Speel, werk en surf op het internet zonder vertragingen op het systeem. Geniet onderweg langer van uw systeem door de batterij besparende modus, zonder afleidende pop-ups.

Lage systeembelasting Behoud de hoge prestaties en het verlengt de levensduur van de hardware. Geschikt voor alle systeemomgevingen.
Gamer-modus ESET NOD32 Antivirus schakelt automatisch over naar gamer-modus, wanneer er software en games worden uitgevoerd in full-screen.
Mobile computer optimalisatie Stelt alle pop-up vensters uit om systeembronnen te sparen, zodat u kunt genieten van een langere accuduur.

Stuur ons een bericht