Online marketing

Online zichtbaarheid is een must voor iedere ondernemer!

Een strategisch plan dat naadloos aansluit bij jouw organisatiedoelen geeft jouw business vleugels. 

Met een vrijblijvend eerste gesprek zetten we samen met jou alvast de eerste stappen tot online succes. Zo kan je meteen aan de slag!

Aan de slag!

Websitemanagement

Je website is jouw online visitekaartje. Jouw potentiele klant gaat immers als eerste op zoek naar jouw website. Een goede site zet jouw doelgroep om in enthousiaste klanten. 

Foliero onderhoudt al diverse websites voor klanten. Wij hebben ervaring met zowel op maat gemaakte systemen als bekende open source systemen zoals WordPress.

Wil jij ook meer uit jouw website halen? Vraag vrijblijvend een startadvies op.

Hoe kan ik meer uit mijn site halen?

Virtuele systemen

Assessmentinstrumenten, enquetes, metingen en e-learnings. Ze zijn allemaal online te vinden. 

Foliero heeft ervaring met de meest uiteenlopende systemen. Zo onderhouden wij een webshop, beheren we vragenlijsten voor metingen en ontwikkelen we e-learning programma's via diverse systemen.

Benieuwd of Foliero je bij jouw virtuele systemen kan helpen? Vraag een vrijblijvend orienterend gesprek aan.

Oriënterend gesprek inplannen

Monitoring en advies

Online media inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten in één ding, maar heeft het ook resultaat? Het monitoren jouw online activiteit geeft je een goed beeld van het rendement. 

Bij Foliero vinden we monitoring an sich niet voldoende. Daarom geven wij er altijd een advies bij. Wat kan je doen om het rendement nog groter te maken?

Wil jij ook weten wat het rendement is van jouw online activiteiten? Geef ons aan welke media je wil dat we monitoren. Met een vrijblijvend eerste advies kan je meteen verder!

Wat is mijn online rendement?