PROJECTMANAGEMENT

projectmanagement

Kent je dat, een to do lijstje dat maar niet krimpt? De zaal moet nog vastgelegd worden, de presentatie nog aangepast worden en de deelnemers moeten nog een uitnodiging ontvangen. Eigenlijk kom je tijd tekort. Toch wil je niets aan het toeval overlaten.

Het uitbesteden van projectmanagement geeft je rust, ruimte en energie om je training tot een daverend succes te maken zoals alleen jij dat kan.

Van secretariaat naar projectmanagement

Onze projectmanagement begon als secretariaat op afstand. Kilometers teksten werden uitgewerkt, uren dictaat omgezet naar tekst en honderden fouten uit teksten gehaald. Toch kan de klant steeds meer zelf. Met Office-sjablonen maak je eenvoudig een document op, de taalcontrole op je tekstverwerker haalt de grootste fouten er al uit en het communiceren met je klant gebeurt via Whats App. Ook wij groeiden mee met deze ontwikkelingen. We zijn steeds meer projecten gaan oppakken. We regelen locaties, plannen de activiteiten van een project, zorgen dat alles er tip top er uitziet en verzorgen het print- en drukwerk. Alles wat jij nodig hebt om jouw project tot een groot succes te maken.

De ambitie van ons projectmanagement is dan ook om jouw project meer dan te laten slagen. Wij denken het hele project met je mee en barsten van de ideeën over hoe het nog praktischer, efficiënter of nog strakker kan.

Alvast even sparren? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wie weet kunnen we je alvast een duwtje in de rug geven op weg naar een geslaagd project.
Of ervaar onze gewaardeerde flexibele en snelle werkwijze zelf. Probeer bijvoorbeeld eens onze dictafoonservice.