Speedometer

Scan uw pc

De snelste computerdiagnose. Met onze scan controleert u uw computer automatisch op de meestvoorkomende problemen. Het is gratis, snel en eenvoudig, anoniem en veilig.

[scancircle partner=”foliero” language=”nl”]

Meestvoorkomende problemen
De onderdelen, besturingssysteem, beveiliging, hardware, stuur- programma’s, software en processen worden gecontroleerd met adviezen over veiligheid, capaciteit, nieuwe versies, enz.

Anoniem & veilig
Er wordt geen persoonlijke informatie opgevraagd en niet gekeken naar illegale software. De scan is alleen een controle, er worden geen wijzigingen aan uw computer aangebracht.

Gratis, snel & eenvoudig
Een scan uitvoeren is gratis, een kwestie van seconden en uiterst eenvoudig. Het scanprogramma hoeft niet geïnstalleerd te worden en de resultaten worden overzichtelijk getoond.

Optionele registratie
Als u uw computer aanmeldt dan kunnen we u na de scan nog eventuele waarschuwingen sturen en periodiek informatie over de versies op uw computer en bewaren we uw scans voor u.

Hulp op afstandSteunOpAfstand

Bij het oplossen van computerproblemen is het vaak handig dat wij even met je meekijken. Je kan ervoor kiezen om jouw PC, tablet of ander apparaat permanent toegang te geven. De meeste klanten kiezen voor een tijdelijke toegang.

.

.

.

.

Heb je hier al eens aan gedacht?

Dictafoonservice

Office 365

ESET beveiliging